Planowanie żywienia kl. 2 kh 26.06
Pracownia gastronomiczna kl. 2 kh 26.06
Zasady żywienia kl.1 ik i 1 ki 24.06
Technologia gastronomiczna kl, 1ik i 1 ki 24.06
Pracownia gastronomiczna kl.2kh 23.06
Organizacja produkcji - 3 kh 23.06
Obsługa klientów kl.3 kh 23.06
Pracownia gastronomiczna kl. 1 ik- 22.06
Lekcje zdalne XIII tydzień 15.06.2020 –19.06.2020
Lekcje zdalne XII tydzień 8.06.2020 –10.06.2020
Lekcje zdalne X tydzień 25.05.2020 –29.05.2020
Lekcje zdalne IX tydzień 18.05.2020 –22.05.2020
Lekcje zdalne VIII tydzień 11.05.2020 –15.05.2020
Lekcje zdalne VII tydzień 04.05.2020 –08.05.2020
Lekcje zdalne VI tydzień 27.04.2020 –30.04.2020
Lekcje zdalne V tydzień 20.04.2020 – 24.04.2020
Lekcje zdalne IV tydzień 15.04.2020 – 17.04.2020
Lekcje zdalne III tydzień 6.04.2020 – 8.04.2020
Lekcje zdalne II tydzień 30.03.2020 – 03.04.2020
Lekcje zdalne I tydzień 25.03.2020 – 28.03.2020